6 Kasım 2014 Perşembe

Tropheus Brichardi

Beslenme:             % 70 bitkisel, otcul, Bağırsak Sistemi Eklendi çok HASSAS oldugu Click bezelye, spirulina YEM verilmelidir.
Yüzme seviyesi:    Alt Orta'yı A.Ş.

Yasama ortamı ziyaretinde Tropheus brichardi akvaryumu

Kendi biotobunda Kuzey tr Uç Tanganika bölgesinde 5-30 derinlikle, Tabanı kum Olan bölgelerde yaşar. Yaşadığı bölgede kayalardan oluşmuş sayısız saklanma YERLERİ Mevcuttur. 14 sm Kadar boya Ulasan Tropheus brichardi Kendi biotobunda 5-10 derinlikte kayaların uzerinde oluşmuş yosunları yiyerek beslenir. Oldukca gösterişli balıklardır.

400 litrelik akvaryumda beslenmelidirler AYRICA akvaryum Zemini public REKLI ince Çakıllı kum Olmalı ziyaretinde saklanma yerlerini oldukca Eklendi çok olmasına Dikkat edilmelidir. bir z 10 tr luk Veya Daha FAZLA Gruplar Halinde tutulmalıdırlar Cinsiyet DENGESİ; Bir erkeğe 3-6 dişi düşecek sekilde olmalıdır. 10 luk Gruplar Halinde tr FAZLA 3 erkek yeterlidir. Akvaryum aydınlatması  Güçlü Olmalı 1-3 saatinin Normal Çalışma ziyaretinde Saat Daha Uzun Çalışması akvaryumda oluşabilecek yosun büyümelerini tetikler ziyaretinde Doğal Bir Besin kaynağı haline Gelir.  

Ticaret Dilinde Tropheus brichardi 'nin Değişik Adları VARDIR. Eklendi bunlar kanarya yanak, ziyaretinde Kırmızı sarı yanaklı Tropheus olarak bilinir.

Kombinasyonlar (Uyumluluklar)

Julidochromis, Neolamprologus, Eretmodus, Synodontis, Lamprologus ve türleri

Üreme, dölleme, kuluçka, Yetiştirme
Tropheus çiklitleri  ovophile (ağızdan kuluçka) yöntemiyle ürerler. buda Demektir ki Dişi yumurtaları Kendi ağızında kuluçkaya yatırır. Üremek icin birbirlerini Seçen erkek ziyaretinde dişi Düz Bir Alanda TÜM Vucut Anahatlarıyla titreyerek (üremek Click, kur yaparak) Kendi etraflarında Dairesel Bir biçimde dönerler, Hazır Olan dişi, Duz Bir Alanda yumurtalarını bırakır ziyaretinde anında beleş ağızına Alır, later "T" ciftler formu alarakerkek ; erkek üreme kapakçığından dişinin ağızında bulunan yumurtalara spermlerini bırakarak Doller. Dişi balığın ağızında en FAZLA 25 yumurta bulunur. Met Sayı average 5-15 Arasında da olabılır. Anne ağızında kuluçkaya yatırılır süreyle Dişinin ağızında döllenen yumutalar average 28 Gün. Kuluçka Sonunda çıkan yavrular 10 Ha 12 mm boyundadır.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder